0
KUNDVAGN


 
 
HEALTH4DOGS TESTOBLOCK, 60 gr
HEALTH4DOGS TESTOBLOCK, 60 gr

HEALTH4DOGS TESTOBLOCK, 60 gr


Art.nr: k002

Beskrivning:

För vissa är det ett stort problem att deras hanhundar uppvisar aggressivitet, stress, stark könsdrift. När man uteslutit understimulering eller smärta står många kvar i valet att kastrera sina hundar Resultatet blir kanske inte vad man förväntade sig och man har en hund med andra oönskade egenskaper.

Testoblock hjälper till att minimera aggressivitet och stresseffekter av testosteron. Fungerar utmärkt då det finns löptikar i närheten och hanhunden blir lugnare och mer lätthanterlig.

Medföljande doseringsmått rymmer 1 g vilket är normaldosering / dygn för en hund på 15-20 kg.

Testblock är ett kosttillskott med naturliga ämnen fast koncentrat så vi vet exakt mängd och styrka. Produkten togs fram då många upplevde problem med oönskade beteende hos hanhundar som hade väldigt mycket testosteron. Det visade sig att produkten fungerade bra för många hanhundar och de lugnade sig så mycket att de var mer hanterbara för sina ägare och därmed också tillgängliga att lära sig. Det resulterade sedan i bra kommunikation mellan förare och hund som även bestod efter att hunden slutat med Testoblock. Troligtvis beroende på att hunden lärt in ett positivare beteende när den kunde hantera situationen bättre.
Det visade sig även att Testoblock fungerade väl för de hanhundar som mådde riktigt dåligt av löptikar i närheten. Deras intresse kvarstod men de var mer hanterbara och kunde fungera i vardagen. 
Att hanhundarna snabbt visade intresse igen när man glömt ge dem Testoblock någon dag tyder på att produkten har en snabb halveringstid.
De biverkningar man kan se är att i början ge problem med lös mage. Detta kan man hantera med att en tid minska dosen. Även minskning av hormoner och produktion av spermier hör ihop. Försök med råttor har visat att flavanoid som är ett verksamt ämne i munkpeppar kan associeras med nedgång av spermier och dess rörlighet.
Testoblock är ett kosttillskott och naturligt växtbaserat ämne. Frågan har ställts till både SKK och SLU men de har inte svarat på frågan om det är dopingklassat.

Läs mer här >>

Pris: 225 kr

LÄGG i KUNDVAGN