0
KUNDVAGN


 
 
Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti
Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti
Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti no 2
Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti no 3
Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti no 4
Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti no 5

Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti


Art.nr: Nose Work läger Dalsland 14-16 augusti

Beskrivning:

Nose Work och Rallylydnad i Dalsland - Kom igång tillsammans med din hund efter sommaren 

I fantastisk natur på vackra Ragneruds Camping 1,5 timmes körning från Göteborg, anordnar vi ett "kom igång" läger inför höstens aktiviteter.
Lägret för både dig som nybörjare såväl som dig som vill utvecklas i ert sökarbete eller Rallylydnad.
I Nose work jobbar vi med doften eukalyptus men även du som tävlar i andra klasser eller dofter har glädje av lägret. Vi anpassar grupperna efter förkunskaper.

 

Plats: Ragnerduds Camping länk
Datum: 14-16 augusti
Antal platser: 24 och först till kvarn gäller
Pris: 2000 kr (exklusive boende och kost)
Arrangör: Landvetter Hundcenter och Wadsö Hundtjänst
Instruktörer: Annika Wadsö, Anna Krüger och Line Steffensen

Deltagare bokar själva boende och camping via boka stuga/camping
Campingen mailar ut i början av veckan till de som bokat boende/plats och informerar samt tar upp beställning på frukostkorg, lunchpaket mm. Caféet är öppet för allmänheten under helgen.

I fantastisk natur på vackra Ragneruds Camping kan du och din hund få en härlig ”feel good” helg.

Den här helgen kan du även ta med dig familjen eller en vän som kanske inte delar ditt hundintresse. Campingen har något för alla: bad, lekpark, kajak-/kanoting, vandringsleder samt golf mindre än 20 minuter bort (Dagholms Golfklubb).

Efter Drop-in anmälan, inkvartering och rastning av hund blir det en gemensam start på fredagskvällen. Vi lyssnar på Linus som håller föredrag under rubriken ”Tävling och tävlingsnerver” i campingens charmiga pub/restaurang.

Lördagen inleds med ett Gympa med Hundpass länk för att sedan delas in i grupper utifrån val av aktivitet samt förkunskap och nivå.
Program skickas i god tid innan lägerstart.

Efter en heldag med olika träningspass i antingen Nose Work eller Rallylydnad blir det aktivitetspromenad/rastning så att hundarna kan lämnas igen under kvällen. Vi träffas gemensamt på restaurangen för lite underhållning samt middag för de som vill äta med oss.
För dig som vill äta middag på campingens restaurang finns det möjlighet att boka en 2-rätters middag inkl. kaffe/te. Pris 329 kr (dryck tillkommer och meny presenteras 2 veckor innan då man handlar med lokala småproducenter). Anmälan till arrangör senast 1 vecka innan lägret start.

På söndagen startar vi med Gympa med Hundpass för att bygga upp ett bra samspel med din hund inför dagens träningstävling i Nose Work och Rallylydnad. Alla kan vara med.

Vi avslutar sedan lägret vid 16 tiden på söndagen med prisutdelning och utmärkelser.

Naturligtvis tar vi hänsyn till rådande omständigheter med Corona virus och jobber i mindre grupper samt håller avstånd. Skulle du bli sjuk så avstå att komma. 

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR

Wadsö Hundtjänst och Landvetter Hundcenter

 

 

 

Slut i lager