0
KUNDVAGN


 
 

DETTA ÄR HEALTH4DOGS

Health4Dogs kosttillskott är av hög kvalitet som tillverkas i Skandinavien och produceras enligt GMP, Good Manufacturing Policy.

Varumärket togs fram för att användas i samband med bra produkter för hundar och deras hälsa. Upprinnelsen var att Tilno AB blev kontaktade av Anders Hallgren, känd hundpsykolog, då han efterfrågade en produkt som kunde dämpa hundarnas problem av för höga testosteronnivåer. Anders kände till att vi tidigare arbetat med produkter av hög kvalitet och god effekt, för hundar, samt att han även har förtroende för oss och vår kunskap om hundar och hundträning. Efter några år av tester introducerades Health4Dogs Testoblock på marknaden. Och vi ser nu att det har hjälpt många hundar och hundägare. Och som steg nummer två tog vi fram Health4Dogs Fiskolja.
Health4Dogs Fiskolja är av mycket hög kvalitet och innehåller Omega3 som bidrar till att få upp balansen mellan Omega 3 och Omega 6. Detta eftersom de flesta hundar får i sig en för stor andel Omega 6.

Stor efterfrågan av bra produkter har lett till att ytterligare 2 produkter nu finns på marknaden i serien Health4Dogs.

  • Health4Dogs Active
  • Health4Dogs Ingefära

Båda dessa bygger på samma tänk att  ta fram bra och potenta kosttillskott.

Health4Dogs Active är en kombination av Nyponextrakt och Grönläppad mussla.
Båda dessa produkter är kända för att ha positiv effekt på leder och rörlighet. 
Önskar man större effekt kan man med fördel kombinera detta med Health4Dogs Ingefära.
Ingeffära potentierar effekten och enligt vissa med faktor 3. Ingefära är känd som en produkt med antiinflammatorisk effekt.

Health4Dogs Ingefära är mald ingefära med leversmak.
Ingefära är känd för sin antiinflammatoriska effekt och lindrande mot illamående och åksjuka. I tester vi gjort har det haft en bra effekt på exempelvis valpar som upplever åksjuka.
Ge Health4Dogs Ingefära 30-60 minuter innan bilfärd. I många fall lindrar detta åksjuka och lugnar hunden och man kan senare ta bort kosttillskottet helt. 
Hunden får en helt annan bild av bilfärden och ser fram emot resan till era träningstillfällen och annat kul.