0
KUNDVAGN


 
 

YRKESUTBILDNINGAR


Hundinstruktör, nivå 1

Utbildningen är till för dig som vill jobba med hundar och människor.  Du kommer att få tillräckliga kunskaper så att du kan känna dig trygg, i rollen som instruktör, och bemöta hundägare på bästa sätt. Du kan även individanpassa det du lär ut. Utbildningen är på ca 1 år.  Vi varvar teori och praktik samt hemuppgifter.

Aktuella hundinstruktörsutbildningar
Kursstart 2-3 oktober 2021, utbildningstid 1 år, mer information och anmälan
Pris; 25 000 kr

Till webshop >

Hundinstruktör, nivå 2
När du fått 1 års erfarenhet med att hålla egna kurser kan du gå vidare till mer avancerad nivå. Utbildningstid 4 helger.
Pris: 12 500 kr

Till webshop >

Hundkonsult
Efter nivå 2 kan du läsa vidare till hundkonsult/problembeteende hund. Du kommer få tillräckliga kunskaper för att på en professionell nivå hjälpa hunden och dennes matte med problembeteenden. Utbildningens längd 1 år. Vi varvar teori med praktik och hemuppgifter.
Pris: 30 000 kr.

Till webshop >

Vill du bli instruktör i Gympa med Hund?
I konceptet Gympa med Hund är du instruktör som håller dina egna kurser. Då finns det ett utbildningsprogram för dig som redan jobbar med hundar. Utbildningen är på 3 helger med start 19-20 februari 2022 och ett startpaket ingår i utbildningen.
Pris: 15 000 kr

Aktuella instruktörsutbildningar Gympa med Hund:

Till webshop >

Instruktör i Nose Work
Är du redan utbildad hundinstruktör och vill bredda ditt kursutbud samt djupdyka i samspelet mellan hund och förare, kan jag varmt rekommendera denna utbildning. Denna aktivitet är populär bland hundägare och gör att många hundar får en uppgift som är mycket stimulerande och givande med tanke på samspel och att läsa sin hund på ett annat sätt än vad man är van vid i vardagen. Utbildningen är på 4 helger. Vi varvar mellan praktik och teori. Hemarbete: träna egen hund + leda en testgrupp. Djupdyka i Svenska Nose Work Klubbens regelverk och skriva övningsplaner.  Du blir certifierad till SNWK instruktör.

 

Pris: 15 000 kr

Till webshop >