0
KUNDVAGN


 
 

YRKESUTBILDNINGAR


Hundinstruktör grund

Utbildningen är till för dig som vill jobba med hundar och människor.  Du kommer att få tillräckliga kunskaper så att du kan känna dig trygg, i rollen som instruktör, och bemöta hundägare på bästa sätt. Du kan även individanpassa det du lär ut. Utbildningen är på ca 1 år.  Vi varvar teori och praktik samt hemuppgifter.

information och anmälan

Hundfrisör
Målsättningen för denna yrkesutbildning är förutom att du ska bli duktig och ge ett proffsigt och noggrant resultat, ser individen bakom saxen som tar med sig en upplevelse som speglas vid nästa besök.

information och anmälan

Hundkonsult/Hundpsykolog/problembeteende hund
Efter nivå 2 kan du läsa vidare till hundkonsult/problembeteende hund. Du kommer få tillräckliga kunskaper för att på en professionell nivå hjälpa hunden och dennes matte med problembeteenden. Utbildningens längd 1 år. Vi varvar teori med praktik och hemuppgifter.

information och anmälan

Vill du bli instruktör i Gympa med Hund?
I konceptet Gympa med Hund är du instruktör som håller dina egna kurser. Då finns det ett utbildningsprogram för dig som redan jobbar med hundar. Utbildningen är på 3 helger och ett startpaket ingår i utbildningen.

information och anmälan

Instruktör i Nose Work
Är du redan utbildad hundinstruktör och vill bredda ditt kursutbud samt djupdyka i samspelet mellan hund och förare, kan jag varmt rekommendera denna utbildning. Denna aktivitet är populär bland hundägare och gör att många hundar får en uppgift som är mycket stimulerande och givande med tanke på samspel och att läsa sin hund på ett annat sätt än vad man är van vid i vardagen. Utbildningen är på 4 helger. Vi varvar mellan praktik och teori. Hemarbete: träna egen hund + leda en testgrupp. Djupdyka i Svenska Nose Work Klubbens regelverk och skriva övningsplaner.  Du blir certifierad till SNWK instruktör.

information och anmälan

Assistanshundsinstruktör
Vill du vara en del av vårt Assistanshundsteam? då kan du gå vår instruktörsutbildning.

Som assistanshundsinstruktör tillhör du vårt team och tar uppdrag när det kommer in.
Vårt mål är att kunden skall hitta instruktörer i sitt närområde för att slippa onödiga kostnader för resor, kost och logi.
Därför välkomnar vi instruktörer från hela Sverige.

information och anmälan

Instruktörsutbildning för Brandvakt
Tycker du detta med Brandvakt verkar kul?
Är du redan hundinstruktör?

information och anmälan