0
KUNDVAGN


 
 

DETTA ÄR LINES HUNDSKOLA

Lines hundskola är till för dig som vill träna i mindre grupper med max 8 ekipage där gruppen leds av en välutbildad hundkonsult med lång erfarenhet och bred kunskap. Vi jobbar med målbilder för att skapa större fokus och motivation för dig som hundförare. Och genom att blanda aktivitetsmoment med lydnadsmoment får vi ett avslappnat träningssätt.

Nu kan du även ge bort en utbildning
Vill du ge bort en kurs eller privatlektion i present? Vi har presentkort i olika valörer. Hör av dig så fixar vi den valör du vill ge till någon tycker om.

Varmt välkommen till våra kvalitativa utbildningar!

Välj den utbildning som passar dig och din hund bäst:

BPH
Kurser
Träffar
Enskild träning
Yrkesutbildningar

 

Våra instruktörer är alla välutbildade inom sina områden
För oss är det viktigt att man som hundinstruktör kan hund och förstår hundens beteende. Därför är våra instruktörer certifierade instruktörer, hundspykologer, beskrivare och testledare inom hundens beteende.
Förutom teoretisk kunskap har våra instruktörer även lång praktisk erfarenhet av kursverksamhet och att lära ut.
Att lista upp skolor och utbildningar på hemsidan som många andra, gör vi inte, utan det är vad man kan leverera som gäller hos oss.

Vårt team består av människor med stor kunskap om hund och som i vardagen jobbar exempelvis inom vård, skola och omsorg. Vi har bl.a legitimerade lärare, sjuksköterska och fysioterapeut i teamet.

Vi delar med oss av kunskap och stöttar varandra och bidrar till ett team av hundinstruktörer med hög kvalitet för dig så att du skall få så stort utbyte av din kurs som möjligt och kan känna dig trygg.

Line Steffensen
Liss Langestrand
Belinda Grahn
Caroline Dröscher
Sara Gårdesten
Tomas Steffensen